ג’וק גרמני
ג’וק גרמני הוא פלא הבריאה, למרות שבעיני אנשים רבים אין שום דבר פלאי בו.ג’וק גרמני יכול לשרוד ריסוס ותנאי מחייה קשים של קור חיצוני או חום חיצוני. ג’וק גרמני, אותו ג’וק קטן וחום שמזדחל אל מתחת למיקרוגל, לתוך התנור או המקרר, הוא תיקן שכדאי להיפטר ממנו לפני שיתרבה, כיוון שקצה ההתרבות שלו באמת מרשים.
אולי תתעניין ב
מיהו תיקן גרמני ומה מאפיין אותו?
קצת על תיקן גרמני
ג’וק גרמני, או תיקן גרמני בעברית, הוא מקק קטן וחום שאוהב מאד תנאי חום או קור קיצוניים ולכן מחפש מקומות מחייה כמו תנור, מיקרוגל, מקרר, מקפיא וכד’. אי לכך, ברוב המקרים ניתן למצוא ג’וק גרמני בעיקר במטבח, מתחת למכשירי חשמל, בתוך סדקים בשיש או בארונות תבלינים. בנוסף, ג’וק גרמני הוא ג’וק אוכל כל ואינו זקוק לחפש מזון למחייתו. התיקן הגרמני מתרבה מהר מאד ולכן ברגע שמבחינים באחד חשוב מאד לקרוא לעזרת מדביר מקצועי כי בטוח יש כבר הרבה מהם.
אולי יעניין אותך מהו
כיצד מדבירים ג’וק גרמני
הדברת ג’וק גרמני איננה מתבצעת רק בעזרת ריסוס. הדברת תיקן גרמני נעשית באמצעות פיתיון ג’ל להדברת התיקן הגרמני ומלכודות פרומנים. במידה ויש צורך בהדברה של ג’וק גרמני, ישנם שתי דרכים להיפטר ממנו: דרך אחת היא לפנות למדביר מקצועי שיבצע את ההדברה עבורכם. הדרך השניה היא לבצע הדברה באופן עצמאי עם ערכה להדברה עצמית שכוללת תרסיס, פיתיון ג’ל להדברת הג’וק הגרמני ומלכודות פרומונים. חומרי ההדברה אשר נמצאים בערכה מאושרים לשימוש לקהל הרחב על ידי משרד לאיכות הסביבה.אין צורך במסיכה ואין צורך לצאת מהבית לאחר הריסוס. הערכה מתאימה גם להדברה במסעדות, בתי קפה, קיוסקים, משרדים ומאפיות.
אולי יעניין אותך